Σχεδιασμός || Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας...

Έχοντας κατανοήσει τ’ όραμα και τις ανάγκες της επιχείρησή σας, η ομάδα μας, με την πολυετή πείρα και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει, αναλαμβάνει να φτιάξει ένα αντίστοιχα προσαρμοσμένο σχέδιο, τ’ οποίο θ’ αποτελέσει την ηχηρή σας παρουσία στο διαδίκτυο.

Η TELENET-BEA αναλαμβάνει να εγκαθιδρύσει διαδικτυακά την επιχείρησή σας, παρέχοντας τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη στις νέες τεχνολογίες, εναρμονίζοντάς την πλήρως στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του κόσμου του Internet!

Στάδια Κατασκευής Ιστοσελίδας...

Κατοχύρωση Domain Name

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας δώσει συμβουλές, ώστε να κατοχυρώσουμε το κατάλληλο domain name για τη δική σας επιχείρηση.

Προσαρμοσμένη Σχεδίαση

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα είναι πρωτότυπος, σύγχρονος και αρμονικά δεμένος με τις αποχρώσεις της εταιρικής σας ταυτότητας.

CMS (WordPress)

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS (WordPress), τ’ οποίο παρέχει μεγάλη επεκτασιμότητα και φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης (π.χ Google).

Responsive Design

Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι φιλική πλήρως προς όλες τις κινητές συσκευές, για να είναι εύκολα προσβάσιμη και ευχάριστη στην περιήγηση του χρήστη.

Πολυγλωσσικότητα

Εάν το επιθυμείτε, η ιστοσελίδα σας δημοσιεύεται σε γλώσσα της επιλογής σας εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες απο εσάς.

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδας

Η ομάδα μας σάς παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη, τόσο σε επίπεδο εισαγωγής περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, άρθρα, φωτογραφίες), όσο και σε επίπεδο συστήματος διαχείρισης (WordPress).

Υπηρεσίες Hosting & Εmail

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας και των email σας θα βρίσκονται σε Ελληνικό Server, μεριμνώντας για τη βέλτιστη ταχύτητα πλοήγησης αλλά και την οργάνωση των email σας.

Διεύθυνση

Ακαδημίας 18, Αθήνα 106 71

Email

tln_secr@acsmi.gr

Τηλέφωνο

210 36 80 773
Close Menu