Κατασκευή Ιστοσελίδας || Τιμοκατάλογος

Κατασκευή Ιστοσελίδας...

Στην TELENET-BEA κατασκευάζουμε, προωθούμε και διαχειριζόμαστε ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών, με εντυπωσιακή εμφάνιση κι εύκολη περιήγηση!

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας είναι το βασικό αλλά και πρωταρχικό στάδιο της προβολής σας στο διαδίκτυο.  Εάν ήδη διαθέτετε ιστοσελίδα και επιθυμείτε την αναβάθμισή της, την ανακατασκευάζουμε φέρνοντάς την στα μέτρα του σήμερα.

στατική ιστοσελίδα...

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι ουσιαστικά ηλεκτρονικά “έγγραφα” που περιέχουν κείμενα, φωτογραφίες, υπερσυνδέσμους, αρχεία για λήψη, κινούμενα σχέδια κ.ά. Αν στην επιχείρησή σας δεν ασκούνται δραστηριότητες που απαιτούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να αλλάζει συχνά, ενδείκνυται η παραπάνω προσέγγιση.

1_pixFq7k28LKsABpDNRCjJw
icon-1971136_960_720

δυναμική ιστοσελίδα...

Οι δυναμικές ιστοσελίδες μπορεί στην εμφάνιση να μην έχουν μεγάλη διαφορά με τις στατικές, όμως οι δυνατότητές τους είναι πολύ περισσότερες. Πρόκειται ουσιαστικά  για εφαρμογές-συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ιστοτόπων και όχι απλά ηλεκτρονικά έγγραφα. Συνεπώς, εάν οι ανάγκες σας απαιτούν ένα ευμετάβλητο σε περιεχόμενο site, ενδείκνυται η χρήση ενός τέτοιου συστήματος.

Google Friendly...

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τεχνικές SEO (Search Engine Optimization), προκειμένου η ιστοσελίδα σας να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και εύκολα εντοπίσιμη από τους δυνητικούς σας πελάτες.

google
eCommerce-hero2

Responsive Design...

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι responsive. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν διάσταση και προσαρμόζονται σε όλες τις κινητές συσκευές (tablet, smartphones), εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος

Φιλοξενία 
φιλοξενία ιστοσελίδας στον εξυπηρετητή (server), με διαθέσιμο χώρο 200ΜΒ

50 € ανά έτος

Domain Name 
ανανέωση & μεταφορά ονόματος χώρου 

10 € ανά ανανέωση

Κατασκευή Ιστοσελίδας 
που θα συμπεριλαμβάνει πέντε κατηγορίες, πέντε κείμενα και δέκα φωτογραφίες

150 €

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδας
αναβαθμίσεις CMS & αναβαθμίσεις επεκτάσεων

50 € ανά έτος

Ανανέωση Κειμένων
έχοντας γίνει η  μορφοποίηση-επεξεργασία απο εσάς

5 € ανά κείμενο

Ανανέωση Φωτογραφιών
σε υψηλή ανάλυση

5 € ανά φωτογραφία

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Διεύθυνση​

Ακαδημίας 18, Αθήνα 106 71

Email​

tln_secr@acsmi.gr

Τηλέφωνο​

210 36 80 773
Close Menu